Mine bibelstudier

Når Gud kaller er det viktig at vi svarer ja, for vi vet ikke om Han vil kalle oss igjen.

Barnetroen – en snarvei til Helvete

Undersøkelser viser at færre og færre mennesker anser seg som kristne. Men samtidig er det mange som påstår at de har barnetroen i behold. Men barnetroen er en teologisk gummikrykke som støtter millioner av mennesker rett ut i fortapelsen.

Pastor Bjarne Belzasar Johannessen ønsker å sette fingen på dette problemet han stadig møter når han snakker med folk han treffer på sine vandringer i byen. – Når jeg spør folk om de er kristen, så eer det mange som sier at de ikke er helt sikker. Men de sier gjerne at de framdeles har «barnetroen» sin. Da spør jeg dem om hvorfor de ikke smører liksminke i ansiktet og heller blir satanister på heltid. De har jo uansett bestemt seg for å spytte Gud direkte i ansiktet, påstår pastoren til Herregud.com. – Gud skiller ikke mellom ateister, homofiile eller ryggløse humanister som klamrer seg til «barnetroen».

Disse menneskene setter sin lit til at «barnetroen» skal frelse dem fra skjærsilden. Men det er ikke slik man unngår H E L V E T E S pinsler, advarer pastor Johannessen. – «Barnetroen» er gir ingen moralsk styrke til å motstå satanistiske oppfinnelser som sodomi, Islam og Israels-kritikk, advarer pastoren.

– «Barnetro» er et enkelt ord. Det høres sså fint og flott ut, sier Johannessen.
– Det består av to deler. Den første delenn «barn» og den andre delen «tro». Dette er to av de vakreste ordene som finnes. Men satt i sammen utgjør disse to ordene et verktøy som er konstruert av Satan, slik at folk lettere skal kunne uttrykke at de driter loddrett i at Jesus døde for våre synder. Man roper ut til hele verden at en ikke er villig til å endre måten man lever på. Disse kristenhumanistene vil gjerne føle en «åndelighet» eller «trygghet», men ikke erkjenne Jesu sitt offer på Golgata. Ei heller som konsekvens av dette la Bibelen stå som autoritet i alt en foretar seg. Det er ikke tilfeldig at det er folk med barnetro som ønsker at homofile skal ha adgang i kirken eller at kvinner skal kunne ha politiske verv.

Johannessen understreker at Jesus forlanger mer enn «barnetro» av dem som får følge med ham inn i evigheten. – Det er de «barnetroende» som vil erstattte Bibelens historier om Skaperverket med Darwin og hans ape-teorier. Det er disse menneskene som vil rive fosteret ut av kvinnen, og kvinnen ut av sin rettmessige plass i hjemmet. Kvinnens hovedansvar skal ikke lengre være å sørge for mann og barn. – Dette er ikke tro, det er ateisme og vranglære. Man kan like gjerne skjære av seg sin forhud og kjøpe bønneteppe, for den himmelske port er evig stengt for slike mennesker, sier Johannessen.

«Barnetroen gir meg trygghet», sier gjerne den 33 år gamle lærerinnen som ikke bryr seg om tungetale eller helbredende mirakler, og som forteller sine elever at verden er mye mer enn 6000 år gammel. Ja, til og med mange millioner år gammel!!!

«Barnetroen har jeg enda i behold», forteller politimannen som ser den andre veien når homofile leier hverandre og kysser på åpen gate, rett foran normale mennesker.

«Jeg håper jo at min datter også beholder barnetroen», sier den kvinnelige sosialdemokraten til sin gamle studievenninne, mens hun samtidig ønsker at tenåringsdatteren skal få seg universitetsutdannelse og en politisk karriere slik hun selv har. Å sørge for at datteren gifter seg og blir hjemmeværende mamma, er det siste denne damen tenker på. «Vi lever jo ikke for hundre år siden», fnyser hun mens hun samtidig må smile av eks-mannen hun forlot fordi han ikke tok «sin del» av husarbeidet.

– Mange bruker «barnetro» som et varmende teppe rundt seg selv, en slags åpen billett til Jesu rike, sier Johannessen. – Men jeg sier dere: Den eneste virkelige varmen «barnetroen» gir, er nok fra flammene på Satans evige grill, hvor det er en spesiell plass reservert for åndelig handikappede humanister.

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: